Dick Sluijter
is een veelzijdig fotograaf en al 25 jaar actief in de zowel de pers- als de sportfotografie. Op sportgebied behoren Voetbal International, VI Kids For Kids, Marca Sports (Spanje), Sportiva (Japan), Tennis Magazine en Hockey Club Rotterdam tot zijn vaste opdrachtgevers. Iedere zondag is hij beroepshalve langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van Feyenoord. En is hij aanwezig bij zowel klein- als grootschalige sportmanifestaties, waaronder het ABN AMRO World TennisTournament, de Fortis Marathon en het C.H.I.O.

Maar sport is niet het enige onderwerp dat hij voor de lens krijgt. Zo is Dick ook een veelgevraagde fotograaf voor het ANP, het Rotterdams Dagblad, Maasstad Weekbladen, het Broadcast Magazine en het Agrarisch Dagblad. Daarnaast krijgt hij regelmatig opdrachten van gemeentelijke instellingen als de Dienst Sport en Recreatie, de RET en een aantal deelgemeenten waaronder IJsselmonde en Feyenoord.

Voor Nationale Nederlanden en de ING Groep maakte hij een fotoreportages van bedrijfsdagen. Zo legde hij alle deelnemers aan een golftoernooi vast. Ook voor dit soort gelegenheden kunt u van zijn expertise als fotograaf gebruik maken.

Als professional volgt hij de ontwikkelingen in de regio Rotterdam op de voet. In het gebied Groot Rotterdam kan hij binnen 5 tot 10 minuten ter plekke zijn.

Dick Sluijter werkt zowel analoog als digitaal. Het aanleveren vindt plaats via het FTP-protocol; via e-mail of op CD.

U kunt features op sport- en algemeen gebied rechtstreeks uit de database downloaden. Om hiervan gebruik te maken, moet u contact opnemen met Dick Sluijter via het telefoonnummer 06 53 20 54 96, waarna u een eigen login en password krijgt toegewezen. Tarieven kunnen na overleg worden besloten.

 

 
Dick Sluijter Fotografie © Copyright 2006
MVM Websites & Software
  Adres Frankrijk: Leydou
24440 Naussannes, France
Tel: +33 553 74 84 37

Rabobank: 3858.56.563
VATno: NL072941030